Tuesday, September 1, 2009

NIZAR OII!!! ORANG YANG TAK MAKAN BABI,BODOH .


Nik Aziz bodoh, Hj.Hadi Bodoh, Nizar Namrud bodoh, RBF pun bodoh dan ramai lagi yang bodoh. Kenapa bodoh ? Kerana mereka semua tak makan babi. Orang yang tak makan babi adalah bodoh.

Sekali lagi kesabaran orang-orang Islam dicabar dalam masa sebulan. Semuanya gara-gara pemuda PAS membantah konsert MLTR yang bakal diadakan di Genting Highland.

Sebuah laman web telah menyatakan bantahan terhadap pemuda PAS. Bermula daripada situ ratusan komen telah dihantar kepada pembaca yang menyentuh sensitiviti umat Islam. (Rujukan,klik disini)

Kita cabar Ketua Pemuda PAS yang menjadi ejen syaitan semasa di Permatang Pasir menyatakan bantahan terhadap apa yang dikatakan di laman blog berkenaan.

Dulu semasa DAP menghina Islam tiada satu kenyataan bantahan pun yang dikeluarkan oleh beliau. Sekarang sama-sama kita lihat samada ada atau tidak bantahan daripada beliau. Jika tiada sebarang bantahan,maka sahlah sudah yang mereka semua selama ini memang amat takut kepada DAP.

Ayuh,Ketua Pemuda PAS, buktikan kejantanan dan keislaman mu. Sampai bila hanya nak berlagak dengan serban yang sebesar bakul sahaja diatas kepala,tapi takut untuk memperjuangkan Islam.

8 comments:

Aku said...

salam,

bukan itu saja.. tengok apa yg sekoq lagi tulis..

PAINT MY MOSQUE..

kenapa nak babitkan mosque untuk sarcasm bodoh cina ni?RACIST..

Cucu Tok Selampit said...

Tahniah Tuan Faisal kerana mendedahkan perkara ini. Kita menantikan jawapan dari Si Tantawi ini.

Anonymous said...

bintara muda
harapkan serban aje besar tapi penakut, aku cabar nasrudin tantawi ini hentam blog tersebut kalau dia rasa ada teloq. kalau tak hentam esok suruh pemuda pas ini pakai baju kebaya aje.

Anonymous said...

Kerajaan Prihatin Setuju Bayar Bonus Kakitangan Awam ...http://www.malaysia-instinct.com/

Rahman,Ahchong,Muniandy said...

salam ziarah,
Gerombolan PAS nih bukan sahaja serban sebesar bakul tapi jubah selebar motorgrader ratakan jalan dan janggut sepanjang banjaran titiwangsa lah abg oooiiii.pakaian luaran nya mmg hebat mcm nabi tapi perangai mcm BABI.

YANG GAMBI said...

Salam, PAS sudah dalam golongan orang cerdik kerana sudah take beer dan panggang babi.......

Anonymous said...

salam...
makasih sudi ingatkan kami, sama2 la kita pertahankan Islam kerana Islam bukan PAS yang cipta, Islam untuk semua, Islam dari Allah, nape bila pasal ni nak PAS tanggung??salah ke PAS xbagi konsert?? apa yang unmo bt bila ada konsert??bagi permit???
jangan la kutuk jubah, janggut...nak kutuk PAS kutuk la, tali barut ke jahanam ke, bab pakaian sunnah jangan la
beradab la sikit, kata orang Islam,nak perjuangkan Islam, nak lawan Islam sesat yang PAS bawa, nak julang melayu dengan Umno...tapi macam ni ke ayatnya??
macam ni ke Allah nak tolong??diri sendiri pn xtertolong. orang dengan ayat macam ni ke nak perjuangkan Islam?? Islam kah anda??

sangguna said...

rbf,
bkn blog tu aje, ada sesetengah blog yg dgn selambanya beri komen pasal Islam, wlu pun penulis tu sebenarnya tak tau langsung pasal Islam, kau cuba bukak blog nalapambu, apa yg dia tulis pasal org melayu, ada melayu pas ada melayu umno kononnya, bila diberi ruang hbs dgn agama Islam sekali pun dia komen, tapi apa nak buat ada org Islam sendiri yg restu klu org kafir nak hina Islam, aku tak kisah klu diorang nak komen pasal Islam, tapi biarlah klu penulis komen tu tau apa yg dia tulis, jgn dia ingat agama Islam sama mcm agama lain yg blh dikomen sesuka ati, nanti akan timbul kekeliruan.