Thursday, November 4, 2010

Penyokong Pas Tersipu Malu Laungan “Rasuah” Dibalas Gambar Nik Aziz

Jentera dan penyokong Pas yang berada di pusat pembuangan undi di sekitar Galas tersipu-sipu malu apabila tindakan mereka mengejek dan melaungkan “rasuah” dibalas penyokong Barisan Nasional (BN) dengan menunjukkan gambar Datuk Nik Aziz Nik Mat sedang menghulur wang kepada pengundi orang asli.

Malah penyokong BN juga sempat memerli penyokong pembangkang bahawa mereka tak perlu takut itu bukan rasuah tapi sedekah.

Penyokong Pas yang pada mulanya lantang bersorak tersipu malu serta mengubah sorakan sokong UMNO masuk neraka.

Jentera dan penyokong Pas yang diimport dari luar ternyata bertindak melampau dengan melakukan pelbagai provokasi hingga menimbulkan kekecohan.
Kekecohan yang berlaku bukanlah dicetuskan orang tempatan tetapi penyokong pembangkang dari luar yang tidak memahami budaya tempatan.

Malah ketika Timbalan Pengarah Jentera Pilihanraya BN, Datuk Mustapha Mohamed yang turun memantau keadaan turut diejek dan dilemparkan kata-kata kesat di Peti Undi Sungai Terah.

Lebih menyedihkan penyokong Pas bukan sahaja mengejek Tok Pa malah ketika Tok Pa menghulur tangan untuk bersalam penyokong terbabit memalingkan diri enggan bersalam.

Sumber : Umno Online

Dia nak kata apa, dia nak buat apa, biar sajalah labu oiiiiiiiiiiiii

Yang penting dia telah rebah di kaki kita hari ini di negeri yang menjadi lubuk mereka.

Dari Galas ayuh kita mara ke depan untuk menawan Kota Darulnaim dalam pru 13

Takbirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr12 comments:

Anonymous said...

Salam saudara

Kalau boleh mintak tolong siarkan keputusan setiap peti undi di batu Sapi & Galas sekadar utk perbandingan dan analisis kita semua.

Apapun, tahniah utk semua jentera UMNO & BN atas kerja keras anda semua.

Paling penting terima kasih & tahniah tak terhingga utk semua para bloggers yg turut bertungkus lumus siang malam berkempen utk UMNO/BN sambil menentang kebatilan puak liPas, P-Gay-R & DAPig.

Anonymous said...

saya juga mengambil kesempatan mengucapkan tahniah kepada semua blogger pro kerajaan BN kerana dapat menyedarkan pengundi galas dan batu sapi supaya membuat pilihan yang betul. media alternatif seperti blogger saudara semua adalah yang banyak membantu pengundi galas dan batu sapi membuat pilihan. bongkar lagi dimasa hadapan. kesungguhan saudara semua utk membongkar kepincangan politik pembangkang dan juga politik BN seharusnya dipuji. saudara sekalian tidak mempolitikkan yang salah menjadi benar dan sebaliknya berbanding blogger pembangkang. justeru itu usaha saudara sekalian adalah berbaloi tuk mambantu kami. ikhlas pemerhati politik.

Anonymous said...

Kepala penyamun dari dua pakatan sedang diterajang dari politik Malaysia...

Anonymous said...

Pengundi yang nampak kejadian Tok Pa di hina tu pastinya mengundi BN. Syabas Tok Pa!

Anonymous said...

Tahniah BN.
Kami ingin mengumumkan KEMPEN SAVE AIDC BLOG. Kepada yang ingin menyalurkan bantuan atau sumbangan kewangan, boleh memberi seikhlas mungkin Melalui Akaun Bank Islam 1303 5010 0580 99 di atas nama Tetuan AIDC Management. Sumbangan anda sangat2 kami hargai dan ucapan terimakasih yang tidak terhingga.
- Yuhu / www.anwaraidc.com -

CodeNameSomaliPirate said...

Bro.

Harap dapat siar gambar pengikut pas yang memegang pancing duit di Galas.

Lihatlah betapa rendahnya nilai pengundi kelantan di mata para pemimpin pas sehinnga diumpamakan ikan yang akan menyentak pancing!

kingnek said...

PAS yang sesat setelah PRU lepas KANTOI!!!!!!

Azizan Yaakob said...

tahniah sdr kerja kuat pakai scud tembak tepat.

Anonymous said...

hehehe....xsangka Galas bole jatuh ke tgn BN...oh ye rbf...ini ada satu cadangan...ape kata bgtau barisan jentera supaya cetak atau buat banting byk2 pasal gambar n.aziz bagi 'zakat' tuh...hehe kalo pru-12 husam bole jaja airmata n.aziz ke seluruh negara kenapa pula BN xbole jaja pemberian 'zakat' neh....silap ari bulan Kltan pon bole jatuh ke BN pada pru-13...hehe

Anonymous said...

alasan yang akan diberi oleh ulamak terompah adalah macam biasa:-
1 pengundi hantu
2 rasuah
3 BN menggunakan sepenuhnya media
4 SPR membantu BN

itulah antara alsan puak khawarij bila kalah

tokawe dondey

Anonymous said...

Allah Maha Besar!!! kemenangan pasti bagi orang-orang yang benar...yang batil, pasti akan tumbang dan hancur.HIDUP UMNO!

Anonymous said...

pas akan tersungkur menyembah bumi di negeri sendiri next election, percayalah...