Thursday, March 24, 2011

Gempar ! PM dan Isteri Ditawarkan Sebagai Saksi Kes Liwat Anwar

Hu ! Hu ! Hu !

Berani kerana benar, takut kerana salah.

Anwar pasti terkejut lagi.

Minggu lepas PM dah sahut cabaran Anwar untuk menyerahkan DNA nya.

Hari ini pula pihak pendakwaan (pendakwaraya) menawarkan kepada pihak pembelaaan (peguam-peguam Anwar) untuk membawa Datuk Seri Najib dan Datin Seri Rosmah sebagai saksi dalam kes liwatnya yang sedang dibicarakan. Lihat di sini

Apa kau orang nak kata lagi wehhhhhhh.....

Konpirasi lagi ke ?

Kalau konpirasi apa ke jadahnya pihak pendakwaan dari Jabatan Peguam Negara nak tawarkan PM dan isterinya sebagai saksi ?

Sekali lagi, berani kerana benar takut kerana salah.

2 comments:

Anonymous said...

Anwar kata, UMNO terlibat dalam video sexnya, hanya kerana ada wakil UMNO dan Perkasa dalam kumpulan Datuk T. Singkat betul pemikirannya.

TS Rahim dan Bendahari Perkasa terlibat kemudian, setelah ada video tersebut. Itu pun setelah diminta tolong oleh `sahabat karib' anwar sendiri.

Maknanya mereka tak terlibat dalam pembikinan adegan dan video tersebut. Dan tak terlibat dalam apa-apa cubaan memerangkap anwar.

Tetapi, apa pun, anwar tak boleh mengelak lagi, yang pelakun video berkenaan adalah dia sendiri. Siapa pun disebalik `pembikinannya', tidak penting. Yang penting, anwar telah terbukti hebat. Patutlah isterinya sangat sayang kat dia. susah nak dapat lelaki macam tu!!!

Anonymous said...

KENAPA SAKSI-SAKSI YANG DISENARAIKAN ANNUAR... RAMAI YANG TIDAK TAHU...PERDANA MENTERI DIPANGGIL DISEBABKAN 3 HARI SEBELUM SAIFUL BUAT LAPORAN POLIS..SAIFUL BERJUMPA PM TERLEBIH DAHULU UNTUK MEMINTA NASIHAT TENTANG KES LIWAT...

MENGENAI BEKAS KETUA POLIS...SEBELUM LAPORAN POLIS KES LIWAT DIBUAT SAIFUL, SAIFUL ADA MENGHUBUNGI MELALUI TELEFON KEPADA TAN SRI MUSA HASSAN...SEBAB ITU KENAPA SEMUA SAKSI NI DIPANGGIL...
RAMAI YANG TAK TAHU RUPANYA...INGATKAN SUKA2 KE ANWAR PANGGIL SAKSI TANPA SEBAB.....

*INFORM INI DIDAPATI MELALUI SKRIP PERBICARAAN KES LIWAT ANWAR YANG DIDAPATI MELALUI BLOG2 INTERNET