Saturday, March 19, 2011

Najib Ikrar Serah DNA

Nah,ambil kau !

Datuk Seri Najib Tun Razak berikrar untuk menyerahkan DNA beliau kepada pihak berkuasa bagi membuktikan bahawa beliau tiada kena mengena dengan fitnah pembangkang mengenai Altantuya.

Meskipun tahu bahawa permintaan dan cabaran Anwar ini adalah sangat bodoh dan bangang untuk sebarang tujuan, Datuk Seri Najib tetap menyahut cabaran peliwat tegar itu demi membuktikan bahawa beliau adalah bersih, dan bebas dari sebarang fitnah mengenai Altantuya yang hebahkan pembangkang selama ini.

Baca sepenuhnya di sini

11 comments:

UjangRanggi said...

Nuar Bewak kena cabar Saiful beritau kat mana birthmark dia..sila baca

http://ujangranggi.blogspot.com/2011/03/papa-tau-kat-mana-birthmark-saiful.html

Nuar serah DNA! DNA! DNA!

Anonymous said...

Kalau najib nak kasi DNA beliau bagi menangkis fitnah puaka pembangkang tu,itu bermakna najib tidak takot kerana prinsip berani kerana kebenaran serta keadilan..anwar bg alasan xnak kasi sebab takot akan kebenaran tidak sebelahi pihak beliau sebab itu nuar bnyk berdalih,skrg dah cabar najib...nuar bila lagi nak sahut

Anonymous said...

Org Singapura,
Si Anwar ni memang jenis tak serik2.Apa dia dah lupa insiden di Perak dulu.siapa yg mulakan dulu ambil masok adun bn ke Pkr.Sekali lagi kebodohan di dah nampak akibat sumpah saiful. kenapa la ngok sangat ajak org yg tak ada kena mengena suroh serah DNA.CUBA KITA LIHAT SIAPA YG KENA.ambil dari cerita ali baba bujang lapok.Teringat no 2 org2 tak blh tikam.sekarang baru tau kenapa.ia utk Anwar dlm sodomi 2.Dato Najib u r a real politician.Utk anwar sarang tabuan jgn la jolok.

Anonymous said...

Bro blog ko kne virus malware

Anonymous said...

Berani kerana Benar!
Takut kerana Salah!

pakteh adam said...

Orang yang percaya bahawa Fuckatan Rakyat adalah sebuah parti alternatif untuk membela rakyat Malaysia samalah UMPAMANYA MEMBERCAYAI bahawa World Trade Center di New York dan Bangunan PENTAGON di musnahkan oleh Al-Qaeda

Berita itu semua adalah GURAUAN MELAMPAU !!

Anonymous said...

HAI ORG SINGAPURA LU RETI BAHASA TAK, UMNOAPCO NI SELALU HINA MELAYU S'PURA, DIANAKTIRIKAN OLEH PERINTAH PAP. LAGI DEPA KATA TENGOK MELAYU S,PURA WARGA KELAS 3 SELEPAS INDIA, TAK DE SUARA DLM PARLIMEN, TAK BOLEH AZAN LAH DAN MCM2 LGI...BUAT APELAH LU SOKONG UMNOAPCO LAGI PUN LU TAK MENGUNDI PRU13 NANTI.. TAPI YG HAMPEHHH NYA DLM DOK HINA S'PURA TU BYK MELAYU UMNOAPCO DI JB CARI MAKAN KT SEBERANG TAMBAK HINGGAKAN JAM...LU MELAYU S'PURA FIKIRLAH SENDIRI.. UMNOAPCO HINA LU ORG...

Anonymous said...

Berapa ratus juta nanti Najib bayar kepada pakar forensik supaya untuk memanipulasikan DNA beliau agar tak sama dengan DNA anak Altantuya di Mongolia?

Kalau Anwar serah DNA dia pasti akan sama dengan DNA lelaki Y. Sebab sekarang formula DNA lelaki Y yg di sebut2kan masih tidak ada kesahihannya sama dengan DNA Anwar.

Sepatutnya dedahkan dulu formula DNA lelaki Y baru minta DNA Anwar untuk dipadankan.

zek said...

ANWAR dah serba tak kena. Cabar DS Najib untuk ambil darah untuk uji DNA, dia sahut cabaran.

Sekarang Anwar pulalah serah setitik darah hang untuk diuji DNA samada hang tu bersih ke atau tidak. Kalau tak berani, maka sah, terang dan nyata bahawa hang ni memang penipu terbesar dalam Malaysia.

Wahai penyokong-penyokong Anwar, sedarlah kamu semua telah ditipu hidup2 oleh pemimpin kamu ini.

Tak guna terpekik terlolong tetapi tak berani nak serahkan darah kamu.
Kaki temberang nombor satu.

Anonymous said...

betul bro...lu punya blog kena virus ke ?

Anonymous said...

layarilah www.freemalaysiakini.com