Friday, March 18, 2011

Pemimpin Pas Kaki SPA

Jangan ingat pemimpin Pas baik-baik.

Jangan terpesona dengan kopiah atau serban mereka.

Jangan terpedaya dengan ayat dan hadis yang mereka taburkan di atas pentas ceramah.

Bagi mereka islam adalah alat untuk mereka kejar undi semata-mata.

Mereka-mereka adalah golongan syaitan yang bertopengkan manusia.

Dalam masa terdekat ini ada pihak akan mendedahkan kisah seorang pemimpin Pas dari sebuah negeri yang mereka perintah yang sering mengunjungi sebuah SPA yang terletak di Sungai Besi dan dimiliki oleh seorang ahli perniagaan berbangsa cina bergelar Tan Sri.

Jadi pemimpin kerja banyak, malam hari pula kena ceramah, dapat duit hasil kutip derma tempat ceramah , sekali-sekala kenalah 'manja-manjakan' diri dengan SPA sambil diurut oleh gadis-gadis manja.

10 comments:

Sudir said...

Sesekali kene service gak badan bro.. Takkan kereta jer yang masuk workshop kene service..

Saifuddin said...

pepeandai ja wt fitnah

Anonymous said...

dedah lah siapa pemimpin pas yang selalu ke spa tu biar semua rakyat marhaen ni tahu dan lau boleh siar gambar rupa pemimpin tu sekali nak sangat tengok rupa yang jambu pas yang selalu ke spa macam ni jangan lah nak orang je suloh lah diri sendiri nampak nya pemimpin pas ni dah semakin tak nampak syurga dah nampak gaya nya gatal butoh

Anonymous said...

issss best nie tengok amoi tu aku pun teringin kat mana bro tempat tu wakakakakakakakakakkaka

Anonymous said...

apa salahnya pi spa...bukannya pi teguk or main pompuan....

Anonymous said...

kat mana bhaii spa tu? stim lak gua tngok moi tu. mcm nak pg la pulak..

Anonymous said...

dia pi jumpa member dia kot...biar la bro..lu nih...
atau pun dia pi bincang ngan tokey spa tu utk joint venture..
sambil tu mesti buat test drive ke ape...baru tau produk nak jual..

ZACKO said...

kat mana massage yg mcm dlm gambar tu...aku sanggup bayar brapa saja servis nya....ganteng lagi pak

Anonymous said...

macam2 reka cipta ko ni lawak betul..tkdak bahan dah ka haha, bukti mana kui kui takdak asas mcmna nk caya beb kah kah aduhai mace2 ahak2

anti bohmau said...

"apa salah pergi spa? tak slah pergi spa????"

kalau spa tu macam jamban rumah kamu takpa la...

ni spa yg menawarkan multi service laa...package urutan/seks yg mcm mana kamu nak..bayar sj, gerenti dapat!

apa punya kulup soal macam ni?