Tuesday, May 5, 2009

PENGUMUMAN PENTING UNTUK DISEBARKAN

Pagi tadi saya menerima satu sms yang berbunyi begini:-

Kepada semua penyokong BN serta semua rakyat Perak diminta hadir memberi sokongan dalam PERHIMPUNAN SELAMATKAN PERAK DARIPADA ANASIR JAHAT pada 7.Mei.2009, jam 7.00 pagi bertempat di Taman D.R Senivasagaam,Kg.Jawa,Ipoh.

Sebarang pertanyaan sila hubungi Saudara Mior di talian 017-543 5030.

Kerjasama anda amat diharapkan agar MEMANJANGKAN sms ini kepada semua kenalan anda.

Anda juga diminta menyebarkan maklumat ini dengan cara lain,seperti internet,secara lisan,atau dimana perjumpaan dan perhimpunan yang anda hadiri.

DAP pun dah punggah org ke Ipoh beb.....Tak mungkin kita nak lihat ja.
Kita pun kena turun lah. Tak kira daripada sekali pun.KL,SELANGOR,JOHOR,MELAKA,
KELANTAN,PAHANG,TRENGGANU.
Semua kena turun beb.....
klik sini


5 comments:

Malaysian-2Day said...

Bro, gua salin cerita ni kat blog gua. mintak halal. Jumpa di sana nanti.

Hawaii five -O said...

Nampaknya DAP nak ulangi sejarah lama 13mei.... guna taktik yang sama...tapi kali melayu buta hati terjebak sama..... nampaknya orang2 bangsa DAP ni lah untung kalau berlaku konflik nanti.......

Anonymous said...

setelah en faisal mendedahkan no tepon en mior ini maka dengan ini telah membuktikan kepada semua yang yang anda dan kawan-kawan anda telah menerima wang sebanyak RM 30 ribu semasa PRK bukit gantang yang lalu. dan juga kenyataan yang benar sepanjang musim PRK bukit gantang dahulu ada dan rakan-rakan BPN telah disponsor tempat penginapan di hotel syuen.

tahniah dengan pendedahan ini.

ruang bicara faisal said...

terima kasih.

saudara silap bukan 30 ribu tetatpi 50 ribu

bukan mcm blogger2 saudara yg haprak. nak duit pun minta sedekah dgn org ramai. pemimpin2 saudara tak prihatin dgn masalah blogger mereka.yang mereka tahu hanya poket mereka saja yg kembung. untuk blogger mereka kata buat kerja fisabilillah...hantu punya pemimpin.

tidak seperti dgn pemimpin kami yg sentiasa prihatin dgn kami.

saudara silap,kami tidak menginap di hotel syuen tetapi kami menginap di hotel lima bintang di bukit merah. hotel syuen takde klass lah.

kami dibekalkan dgn driver,setiap hari yang datang ambil,ikut kami buat liputan dan hantar kemana saja kami minta. satu kereta 2 orang. kami ada 10 blogger di sana tempohari. jadi 5 kereta disediakan untuk kami.

walaupun kami kalah selepas prk,bos-bos kami bawa pulak kami pergi dinner lagi dan hulur pulak 5 ribu sorang...

parti saudara menang,tapi apa yg blogger anda dapat. dapat makian ja. ha ha ha ha ha

jom lah join kami,jgn malu2. nanti saya jaga kebajikan saudara..

AbgTuah said...

SALAM FAISAL..

FAISAL TERLUPAKAH...KITA JUGA DIBERIKAN TIKET FIRST CLASS PERGI BALIK KE PARIS DAN MENGINAP SELAMA SEMINGGU DI HOTEL 5 STAR. BUKAN ITU SAHAJA KITA DIBERIKAN WANG POKET SEBANYAK 200 K SEORANG SEBAGAI BONOS PERFORMANCE..