Tuesday, May 5, 2009

Terkini dari Perak. Ngeh Cabar Mahkamah !!!!!


NGEH MAKIN GILA BABI, ESOK DIA GILA KHINZIR,LUSA DIA GILA APA AKU PUN TAK TAHU NAK PAKAI PERKATAAN APA LAGI........

klik sini

6 comments:

Cheguman@Demang Lebar Daun said...

memang DAP gila kuasa. PKR? Mereka lah puncanya.

rahman,ahchong,muniandy said...

Sejak semenjak ni, banyak musibah yang diterima olih PKR. Ada orang kata ini semua musibah Anwar, akibat riak, takbur, keinginan luar tabii. Betul, Saiful telah bersumpah, terima atau tidak sumpah itu semuanya urusan tuhan. Ada manusia yang komen bahawa kononnya sumpah tak sah, bacaan tak betul, salah caranya dan lain-lain lagi. Ini semua teknikal sahaja. Pokoknya Saiful telah bersumpah. Memberitahu orang yang beliau berani bersumpah dan bersumpah bukan kerja main-main, ini perjanjian dengan Tuhan, musibahnya besar. Kenapa Anwar tidak berani bersumpah? Adakah dalih yang mensyaratkannya untuk bersumpah diterima olih orang yang waras? Mungkin pengikutnya yang taksub dan ahli PAS bolih terima. Kepada kebanyakkan orang, hukum telah dijatuh didalam sunarbari bahawa Anwar telah melakukannya. Hanya Allah sahaja yang tahu. Dalam dunia sekarang Allah membayar dengan CASH!!!!

TokMudim said...

Oi Kulup

Ada baca kenyataan Dr M hari ni.??""I don't know how different the Perak Constitution is from the Federal Constitution but if a leader asks the Ruler to dissolve the assembly, the Ruler has the right to refuse. But he cannot remove the head of government either," the country's fourth prime minister told reporters today"

Kalau dah bodoh benak tu ...baca pun tak guna.

Bodoh punya Melayu.

No oral sex. Hormati doa isteri anda

tok_gajah said...

Jangan perkecilkan musuh anda, yang penting ketahui kekuatan musuh anda.

BN/UMNO sedang berada dalam keadaan parah. Kita terpaksa akui dan berusaha memulihkan BN/UMNO.

Ini bukan lagi masa untuk ber kata2 perkara yang tidak mendatangkan faedah terhadap pemulihan BN/UMNO.

PAS dan PKR akan tetap berada dalam posisi yang baik kerana mendapat sokongan DAP.

Kaum cina dan india pula sudah bersatu dalam DAP.

Apa yang patut kita lakukan sekarang ialah menyatu padu kan kaum melayu.

Mengutuk PAS/PKR sama mengutuk melayu. Jika kita terus kutuk mengutuk sesama bangsa sendiri akhirnya kita juga yang rugi.

yiskandar said...

Kenapa kemelut politik ini tidak dapat diselesaikan.Mana dia "General Robuka of Fiji "Melayu.Perak ada maharaja Lela dan Tok Janggut..Selesaikan masalah yang memalukan kaum Melayu Perak.Satu Hindu dan dua Cina dah jadikan Perak Kelamkabut..jika ada 10 hindu dan 10 Cina macam mereka..mungkin melayu Perak akan jadi si bisu.

Anonymous said...

Tok Mudim.. are you a Malay guy? so you must be a stupid Malay as you said earlier.. thank god you make us realised that.