Saturday, December 4, 2010

Berapa Tulang Besi Bayar Untuk Ini ?

Agak-agaknya berapa si bebal ini bayar untuk temubual bodoh dengan Malaysiakini ?

20 comments:

Anonymous said...

dia ni bukan manusia kot
hati binatang
neraka lah tempat kau sial
tak suka orang islam bersatu

Anonymous said...

bodh mamat ni.dah harun din ckp yg bbetul psl isu kalimah Allah.si janggut ni pokemak.dia ingat harun din ni ulama mcm pok nik ajis.

melayurayadaily said...

melayurayadaily telah memautkan blog sdr dalam kumpulan blog leader
tq

teencrazy said...

dorg lapo ckp ngn umno xpe
dr ko lapo sgt kt ko*e nuar tu lg la.

Jeffry said...

OOO SI TULANG BESI A.K.A TULANG KURANG KALSIUM DI BAYAR IKUT TAHAP KEBODOHAN DIA SENDIRI TU BROO KEHKEHKEH

Seloro said...

Tulang Besi dah ada peminat setia


http://tulangbesi.wordpress.com/

Anonymous said...

Confirm mamat ni sasau, satu class dgn Nizar & Nik Ajis. Mungkin DNA dia orang ni penuh dgn najis.

Cakap macam hebat perjuangkan Islam ikut Al Quran, Hidith, etc. Dia & orang orang PAS sedar ke Fatwa Nik ajis semua dah macam najis. Pi sekolah ke dia ni? Pasti bukan wa punya sekolah.

Gabriel KL

Anonymous said...

ha ko tu yang lapo situlang b*bi..tuh cuba tgk kat bibir dia ..macam arwah Abuya nyer ader air liur kat bibir masa cakap..tuh tgk tuh....

Anonymous said...

manusia mcm ni la yg syaitan suka sangat sb kejanya memecahbelahkan sesama Islam..nak naik kan Islam konon..makin menjahanamkan ada la..hakkk tuiiii!!!

warisumno said...

dulu masa harun x cakap pasal kalimah allah die kate harun tu ulamak...skrg dh bukan plak...ni yg smpi skrg ni aku pelik dgn korg ni...pastu kate ulamak lapo plak...aku tgk die yg lapo...berpeluh2 skali...tahan lapo gaknye

Anonymous said...

kesimpulan keatas statement budak ni:

- syok sendiri
- pemikiran dangkal

Anonymous said...

muka mamat ni macam takde life je.apa punya bangsat la malaysiakini pi interview dia.

sikit sikit mata pandang atas.heran betui.apa kelayakan dia pun tatau,tetiba nak diangkat jadi macam orang penting.

tapi tak kira la sapa pun.just be careful dengan malaysiakini.dia la agenda nak bagi org melayu Islam malaysia lemah.

-don- said...

tulang babi, perangai pun macam babi..penampilan selekeh..langsung tiada gaya kepimpinan..gaya yang dia ada, tukang spin, makan upah...muka memang muka baca skrip hentam orang..tu pasal tergagap2 buat muka blank bila ditanya..tulang babi gagap..adik beradik kalid gagap..

matlabu said...

TULANG BESI?? hahaha...macam down simdrom jer...serabut sangat muka mamat ni...hati x tenteram...banyak dosa ler tuuu.

Suram Muram said...

Muka da xde seri...
Perot bOrOi...
Cakap x serupa bikin...
bOdOhlah...
kalau Org caya kat de nie...
Perghhh...
Busuk...
Taik BAb!!!betul...

Ular Menyusur Akar said...

Tulang besi hanya layak letak kat lutut orang-orang accident je. Lutut pun masih tak boleh jalan ngan betul.

agbr47: Ingatkan "Tulang Besi" se gah macam perumpaan Melayu.

Anonymous said...

Hensemnya Tulang BEsi.

Anonymous said...

dia rasa dia lebih hebat dari harun din..
hahahhaha...budak down sindrom

tokawe

Anonymous said...

Mulut cam pokemon... kalo aku jumpe aku akan ludah... Tulang Besi...hahahahah muke ko aku dah kenal... ko dtg KLANG... akan ku ludah...


pakatanrakyatpupus@gmail.com
FB : Anwar Ibrahim Mmmg Pembohong!

Anonymous said...

muka macam budak sindrom down je...