Monday, December 6, 2010

Ramai Lagi Jerung Yang Akan Kena

Penahanan dan pendakwaan yang dilakukan ke atas DSKT pada hari ini adalah kes kedua yang melibatkan orang-orang besar.

Difahamkan sebelum tahun 2010 ini melabuhkan tirai akan ada lagi beberapa tangkapan yang akan dilakukan baik di pihak sana atau pihak sini.

Dengar ceritanya , jerunggggggggggg besar tetapi berbadan kecil,berjubah dan berserban diatas kepala dari Kota Bharu juga akan ditahan dan didakwa tidak berapa lagi bersama dengan menantunya.

17 comments:

Anonymous said...

Ammmmmmmmmmah!!!!

Itu jerunnnnnng wolly ma,matsum tuh,mana boleh usik''''

Pemuda TG said...

Mari tangkap mereka semua.....
jerung berserban ke..
jerung berjubah ke...
jerung berjanggut ke....
semua nya pun spesis jerung gak...

sama je perangai nya...tak gitu rbf

mohon di link htp://pemudatg.blogspot.com

khusairi talib said...

Jerung berserban tu pandai keluarkan fatwa pasal yang mana rasuah dan yang mana tajaan.

Panglima Perang Cyber said...

tepuk tangan !!!


makin panaslah alam siber kita ni...



kasi up sikit air cond :))

Anonymous said...

mujur jerung di selangor dah berjaya ditangkap....

itupun x sure brape lame sangkut kat jaring..hehehe...

-warga shah alam-

Anonymous said...

kalau jerung tu, mana boleh, dia baru cuci dosa kat mekah baru-baru ni, KJ tu apa cerita

Anonymous said...

NMY punya turn bila ? Najib tak ada telur ke nak amek action kat dia.

KJ ?

Nik ajiz tu lantok le dia. kat ahirat nanti dia jawab le sendiri

Anonymous said...

Takyah nak berlakon la... Tengok je kes-kes yg melibatkan ahli hardcore UMNgOk, ade yg bersabit kesalahan dan dijatuhkan hukuman ke?

Paling nyata... bicara sampai mati pastu buang kes (Kes EricChia). KasitahGaddam...lepas! Norzula... bebas!

MAK-KAK-MAH KANGAROO 1MSIA...

mat saga said...

brader....

yang tu bukan jerung besar daaaa...

yang tu jerung nyanyuk daaa...


p/s : spesis beruk tak ada kena kee..

Anonymous said...

Rasanya, payah nak kena jugak ni.

Apa salahnya kalau si A beli mahal lepas tu jual kat si B dengan harge lebih murah? Ada ke undang-undang kata tak boleh jual murah kalau beli mahal? Si A kata "suka hati aku la nak jual harga berapa?" "Aku nak cash cepat, sebab aku ada nak buat projek lain."

Kes ni kalau dapat kat lawyer macam Kapal Sink, yang pandai putar undang-undang tu, mesti boleh lepas.

Hendak ke MKT ambik Kapal Sink??

He He.

The Unspinners said...

Kampung dia di Pulau Melaka ke?

Anonymous said...

Harap jerung berjubah tak buang kunci syurga masa kena tangkap hehehe

Anonymous said...

Boss you dah kena serkop, apa cerita?

Pemuda PR said...

...huahahaha..siapa berani mahu tangkap Tok Guru kita..bila masa dia makan rasuah..makan nasi ada la..kerajaan PAS Kelantan baru menyambut 20 tahun pemerintahan PAS Kelantan tanpa RASUAH..

..kalau berita ni betul maka kena tukar tajuk pula iaitu " MB Kelantan Ditangkap Kerana Rasuah Menjelang 20 Tahun PAS Memerintah Kelantan " ..eh janggal pula bunyi tajuk macam ni..dah 20 tahun jadi MB dan Tok Guru,tak kan dia tak kenal apa itu RASUAH!!!

..satu lagi fitnah oleh penjilat UBN..

Anonymous said...

APA JADI DENGAN KES NIK AJIS ??

AKU JADI HERAN !! MACAM ADA YANG TAK KENA !!!!

GAPS !!! PERKASA !!! TOLONG KOREK KUAT KUAT ATAU HANTAR MEMORANDUM

SIAL PUNYA PEMBANGKANG !!!!

Anonymous said...

TG TAK MAKAN RASUH TAPI MAKAN KAYU BALAK,, MANA ADA UNDANG UNDANG BOLEH TANGKAP ORANG MAKAN KAYU BALAK ???

komenje said...

ada jerung dah masuk jaring pun senyum senyum je masuk tv, jangan lupa vote 6 nama naga diatas tu