Tuesday, May 11, 2010

TERKINI : P.RAYA KEDAH BILA-BILA MASA, MAHFUZ MB

Berita yang baru diterima mengatakan MB Kedah akan mengumumkan pembubaran DUN Kedah pada bila-bila masa.

Difahamkan ianya telah dibincangkan dalam mesyuarat PAS Kedah dan Kerajaan Batu 9.

MB dan para peguamnya sedang meneliti beberapa peraturan dan undang-undang tubuh kerajaan negeri sebelum membubarkan DUN.

Lobi melobi untuk menjadi calon antara pimpinan PAS Kedah juga telah bermula sekarang.

Difahamkan Mahufz Omar juga sedang melobi PAS Pusat agar memberi ruang kepada beliau untuk bertanding kerusi DUN bagi membolehkan dia dilantik menjadi MB sekiranya PAS menang kembali.

Laporan lanjut akan dibawakan kemudian...

16 comments:

Anonymous said...

jgn autalah..blog hampas.........mahfuz tak kebulur jadi mb mcm umno boleh la..gila kuasa...

Anonymous said...

ape ke sebabnya

Anonymous said...

tu la masalahnya,
terutama mahfuz,jaguh lalak dewan rakyat,cakap berapi takde isi,orang kata beruk dia pun kata beruk,tak plak kata monyet,yesman parti,tp ada hati nak jawatan tinggi,maunye kalo dia dapat hari2 ceramah je,kerja takyah buat:)

Anonymous said...

yup.. mahfuz antara team dalam golongan kononnya professional dalam PAS yang ingin mengambil kerusi MB dari golongan Ostad..

cerita tu bukan rahsia lagi..

Anonymous said...

kesian..kesian....

kalau awang mahfzuz tu jb Mb kedah....hancuqqq kedahh..

Tapi kalau pilihanraya buat la ni....puak PAS tu... mmg tak dak chance dok wisma darulaman lagi dahhhh

manjung blues said...

helo anon 10.43
lu baca jugak blog ni kan? blog yang lu kata hampas ni kan...lu ni memang goblok la

Pas For All=Israel For All=PASRAEL

Anonymous said...

lagi cepat pilihanraya lagi baguih..aku tak tahan dah,ayaq umah asyik takda ja..bila ada balik,pressure slow..dah la nk potong tak habaq..menyusah rakyat aihh..

Anonymous said...

sepatutnya parti kafir PAS ni dikuburkan je selama-lamanya!!! menyusahkan rakyat je macam kat negeri selangor ni. rakyat selangor dah meluat sangat dengan anjing2 DAPig ni!!! orang2 hamPAS ni dah jadi sundal politik dah!!!

Anonymous said...

mahfuz omar nak jadi mb? ehhh ... dia tu bodoh otak kosong. kalau bercakap, dan hujah tak ada isi kandung dan inti. Nampak snagat orang tak sekolh tinggi

bigben said...

Kesian kat kekawan di Kedah pasai tak dak ayaq. Tak pa, sabaq. Kita tunggu pulak apa nak jadi lepaih ni. Mai kita doakan ramai-ramai yang terbaik, Insyaallah.

Anak Perelih said...

UMNORAEL boleh!!!..

Jil Fityan said...

ehh bila nak bubar DUN Selangor RBF ?????Dulu bukan main lagi dok bising kata DUN Selangor akan bubar??

Banyak tol dongeng dalam blog ni.

Anonymous said...

boleh laa buat pusat pemulihan dadah dengan lebih banyak di kedah...

Anonymous said...

mimpi disinag hari bro

Anonymous said...

betoi ke?? mhfuz mampus dah lama dah dok ngidam.......... tak dapat dapat.. la ni kot ada can.. tu pun kalau phas menang.. ha .. ha boleh ka......

Anonymous said...

ANON 10.43 TU MEMANG GOBLOK LA TU. NI MESTI ORANG USTAZ AZIZAN. TAKUT BETUL DIA JIKA MAHFUZ JADI MB KEDAH.

GOCOH SEKALI KALANGKABUT DIA. HA HA ...