Saturday, July 9, 2011

Lakonan Al Jub Depan Wartawan Asing

Al jub hanya kena semburan gas pemedih mata sebagaimana pengikut-pengikutnya yang lain, tapi dia punya wayang, mak oiiiiiiiii.

Bercakap, berceramah bukan main lagi berdegar-degar. Pesan kepada pengikut kita jangan takut, kita jangan gentarrrrrrrrrr, lawan tetap lawannnnnnnnnnn. Tapi bila kena gas pemedih mata dia dulu yang 'rebah'. Pandikutti betul.

Untuk pengetahuan semua, hari ini al jub bawa beberapa wartawan asing ikut pergerakannya. Supaya senang nak lapor kepada dunia. Gambar diatas dirakam oleh jurugambar asing di hotel hilton.

Confirm gambar itu dia akan minta media asing gunakan seluruh dunia esok. Itu juga sebahagian dari wayangnya kerana malas turun ke jalan raya bersama pengikutnya.

28 comments:

Anonymous said...

hotak die la..konon2 sblm ni penah kene arsenik la hiv la pe lanca* la..ni baru skit dh mcm nk mampos..penipu..

Anonymous said...

x guna punya manusia...ada hati nak jadi pm....[roy]

hangkedee said...

Ct scan kepala butoh dia juga masih bangkok ke atau berduri...Papa hebat, Anugerah tuhan...sayang kena share dengan cina doll.....

Anonymous said...

hahaha..dajal nie,dulu kena arsenik,kemudian kena cucuk ngan HIV,kemudian diugut bunuh lak..semoga ko kena panah petir la nuwar wei..

Anonymous said...

aku rasa gambar `superimpose' , video main pun dia kata tipu.

Anonymous said...

kalau setakat itu yang datang kl nak tunjuk fuckatan kuat, lupakan lah bro nuar.

anti juburi said...

Dajal ni berlakon serah kat dia.Macam haram.Pedih mata sikit kena gas pemedih mata,siap purak2 terlantar macam orang kena strok.Cibailah lu pariah

Anonymous said...

papa sakit kat mana...juboq papa kena raba..yeke...ok la tu...tapai nurul kena ramas la papa...lagi best...jelakalah hangpa semua

Anonymous said...

papa...best la...nanti kita buat lagi tau...kali ni kita bogel terus..lagi best

Anonymous said...

kami rakyat malaysia yang mahu pilihan raya adil dan bersih menuntut kerajaan menahan pemimpin pembangkang di bawah ISA. anwat tak payah tangkap biar dia berdepan hukuman kes liwat sepol.

Anonymous said...

'ni bkn gmbar saya'..brani ker hg ckp mcm tu Nuar??

TokAyah said...

Siapa BODOH? Hj Hadi Ular dalam semak dan pengikut2nya yang bodoh. Hj Hadi Tak sempat hidu Script Anuwar kerana dia dah taksub dan jadi president parti bongok.Anuwar dah siap script, malam ni dia tido hospital first class ada air con, ada body guard ditemani wan azizah.......Lembu kambing dan babi belaan anuwar yang dah mandi dengan FRU malam ni kamu tido lokap. Padan Muka. ORANG YANG BODOH MENJADI MAKANAN ORANG YANG BIJAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sampai bila kamu nak di perbodohkan hoi malaun PAS? Esok anuwar sihat dia terbang ke England. Awak kemana???????????

Anonymous said...

South Sudan merdeka hari nie. . . Anwar & the gang nak terbalik negara!! Perangai terkutuk!!!

Anonymous said...

anwar memang dajal akhir zaman..
memang siallll lah ko nuwar!berlakonn tak ingattt!!!

kluangman said...

Anwar: Nurul, pesan ngan mama zah k, papa tak dapat balik malam ni, mata papa pedih ni, belakang masih sakitt...

Nurul: lagi papa... kalau mama tanya papa tidor mana malam ni, apa chek nak habaq

Anwar: papa ada melting malam ni...urgent, penting...Nurul anak yang baik kan, boleh faham kan...

NURUL: Ok papa, tapi papa periksa dulu, ada camera ke tidak, jangan lak tertinggal jam ke, seluar ke..nanti mama susah hati lagi..

Anwar: ok ok ok ok ok ok ok... (bangun dan buka pintu bilik minta Nurul segera keluar....).

Anonymous said...

bro anwar, zaman ko dah berakhir. bagilah kami generasi baru hidup aman. anak ko pun dah malu besar dengan perangai ko tu. dia pun tak buat apa kat lembah pantai.

whiteorange said...

kalau gua ada sebelah nuar , perkara pertama yang gua nak lakukan adalah tumbuh buah play nuar, biar sampai kena angin pasang, kalau boleh biar kondem terus buah dan batang play dia... wan azizah mesti terima kasih kat aku

aku mohon pada kerajaan Malaysia

"Treat anwar as ordinary criminals because anwar is nobody, cuma seekor BABI, he deserve to be treated like BABI"

aku mohon sangat!!!!!!

Anonymous said...

Pergghh Drama Anwar Ibrahim sakit bermola lagi kah kah kah...kena buat CT Scan pasal tersedut asap je kah kah kah....Yeeehaaaa kes boleh tangguh setahun pasal Anwar dijangka menerima rawatan di luar negara tersedut bom asap kah kah kah....BERSIH sungguh lakonan si jubo nii

cifut said...

bangsat lu nuar!!!

Anonymous said...

auta

Anonymous said...

Hotel Hilton you! Yang kena siram kat jalan tu menginap kat mana agak nya sebelum masuk hotel pdrm?

Anonymous said...

bangsat babi hutan la auta besar ni.

Anonymous said...

tau pun sakit..tu yang pengikut bangang ko sanggup cedera dan mati sbb ko tu apa cerita..

knp la cedera sikit je...kalau la m*mp*s terus kan bagus..

Anonymous said...

Dan memenang pelakon terbaik "GOLDEN GLOBE SILK STORE AWARD" adalah PAPA HEBAT dalam filem “Lakon Al Jub Depan Wartawan Asing"

Anonymous said...

aku baru tengok BBC news,elok saja jalan masuk ke hotel.siap boleh bari interview lagi kat wartawan asing. Class gitu lakonan Al Juburi ni.la ni dah terlantar kat spital. Anugerah Tuhan lah katakan

Anonymous said...

alahh lu lagi bacul sama bacul dgn berahing ali sama2 maharaja omardin kutty maharaja konon nak turun bahagian hadapan cakap bedegar2 macam katak bagus lg KJ dr menantu ayah ada gak telo

Anonymous said...

macam sial punyer lakonan...musibat betul dia nie...org lain dok menggila demo dia buat2 sakit...belum pergi medan perang dah macam nie...apa punyer pemimpin lembik...kalau zaman kegemilangan Islam berperang dahulu pemimpin berada di barisan hadapan sehingga ke akhirnya...anwar macam musibat...

Anonymous said...

orang lain pun kene jugak gas tp xde la macam die nie..penipu!