Monday, January 24, 2011

Awal-Awal Lagi Pas Sudah Tertekan

Belum sampai 24 jam tempoh kempen bermula Pas sudah mula tertekan.

Risalah dibawah dipercayai diedarkan pada sabtu malam ahad, kononnya penyokong-penyokong Ketua Wanita Umno Labis tidak berpuashati dengan pemilihan Azahar Ibrahim sebagai calon BN.

Yang kelakarnya pula kononnya risalah itu diedarkan Kelab Wanita Veteran BN Labis.

Pas oh Pas, kalau nak menipu pun biarlah boleh masuk syurga.

Kelab itu tidak pernah wujud pun wahai samdol.

Pas Kantoi lagi.Laporan polis oleh bekas Ketua Wanita Labis

Laporan polis oleh Ketua Wanita Labis (Linda)

3 comments:

Anonymous said...

layarilah www.freemalaysiakini.com

sebarkan kepada pembaca blog anda ianya percuma

Anak Lenggong said...

Didalam soal ini saya nak sentuh berkenaan dengan cikgu mala calon PAS iaitu perempuan ni jenis tak mengenang budi yang telah ditaburkan oleh kerajaan cuba bayangkan daripada sekolah rendah dia diberi bantuan buku percuma..sehingga menengah..masuk maktab perguruan diberi elaun bulanan..bila dah keluar jadi saorang pendidik..tujuan asal kerajaan memilih beliau sebagai pendidik adalah untuk mengajar anak bangsa supaya menjadi manusia yang berguna..tetapi...sungguh malang hajat kerajaan tak tercapai..

Perempuan ini bergiat aktif didalam setiap program yang dianjurkan oleh kementerian pendidikan..rupanya khidmat sosial yang dilakukan ada udang disebalik batu ..beliau rupanya saorang pengintip dan menyalurkan segala maklumat kepada puak yang disokongnya..patutlah segala isu melibatkan sekolah..murid dan kementerian pelajaran disekitar Johor didedahkan dan siselongkar oleh Parti pembangkang rupanya...perempuan ini punya kerja ..INI KAH INI PERLAKUAN MULIA SAORANG MUSLIMAH YANG TERLEBIH ISLAM DARIPADA ORANG LAIN DENGAN TIDAK MEMEGANG AMANAH SEBAGAI SAORANG KAKITANGAN KERAJAAN SEPATUTNYA MENYIMPAN SEGALA MAKLUMAT SULIT KERAJAAN.

XPressMinda said...

jgn pelik dgn peel perangai Pas ni. sejarah terdahulu membuktikan menghampiri detik hari pengundian makin banyak pembohongan dan penyamaran yg mereka lakukan utk busukkan imej UMNO & BN.

di kelantan dulu kempen "18 tahun pade doh" di hijack oleh Pas dgn mengeluarkan flyer penyamaran.

flyer dikeluarkan guna logo BN berwarna biru tapi isi menghentam UMNO & BN disebar besar-besaran ke kampung dan rumah penduduk.