Tuesday, May 10, 2011

Gempar : Kenderaan Blogger RBF Disabotaj

Pemandu peribadi kepada penulis blog RBF Online mengesyaki terdapat usaha jahat mensabotaj kenderaan yang lazimnya digunakan majikannya itu sehingga berlakunya kemalangan pada 19 April lalu.

Sehubungan itu Anwar A/L Pandikutti yang telah berkhidmat selama 20 tahun dengan penulis blog itu dijadual membuat laporan di Balai Polis Permatang Pauh, jam 3.30 petang ini.

Menurut kenyatan daripada malaysiakini, kenderaan yang sama juga digunakan oleh anggota keluarga penulis blog itu. Gambar diatas menunjukkan kenderaan yang digunakan oleh penulis blog berkenaan.

Pihak media dan para-para blogger dijemput untuk membuat liputan petang ini.

Sumber berita: Klik di sini

Wa...kah....kah...kah....kah...

Apa punya banganglah si RBF tu, dah hampir sebulan kemalangan baru hari ini sedar ada unsur sabotaj.

Baru nak buat report polis ?

Gila ke ?

Percayakah anda kepada RBF ?

Kenapa hari ini baru si RBF tu nak letup isu tersebut ?

Nak tahu ?

Klik di sini

5 comments:

marilyn said...

Kihkihkih....lawak tamil dari anwar ibrahim pandikutty.bangsat punya manusia.

helah anwar ibrahim pandikutty telah lama dihidu oleh blogger The Unspinners.

Anwar Ibrahim pandikutty dah checkmate.

Anonymous said...

mula sakit tulang belakang, pastu sakit tengkuk, pastu arsenik , pastu hiv ...la ni kereta sabotaj...aku yakin nuar ni mmg hidup dgn penipuan dan delusi

Spin1881 said...

muahahaha... patutlar AMK disuruh buat laporan polis terhadap bloggers... kelakar siot... nanti orang ketawa terguling-guling baca ruang RBF... bahaya tu... Bapak Anwar Bin Ibrahim (BABI) sudah kecut teloq dengan berkesanan blog2 BN... nak freedom of speech konon, nah kau... pegi mampos lar kau BABI...

Anonymous said...

dah macam kesah diana dgn kekasehnya lah pulak.

Anonymous said...

aku tak percaya sikit pun apa yg keluar dari mulut si a/l pandikutty tu..
dasar pembohong!!!