Wednesday, May 11, 2011

Siapa Sabotaj Helikopter TPM Di Sibu ?

Rakan blogger bumiyang bertanya jika ada cubaan membunuh Anwar melalui cara mensabotaj kereta dia, maka siapa pula yang sabotaj helikopter TPM di Sibu semasa pilihanraya negeri Sarawak yang lepas ? Sini

Siapa yang sabotaj kenderaan Datuk Aziz Shamsudin sehingga kemalangan dan meragut nyawa isterinya satu masa dulu ?

Siapa yang langgar kenderaan Azizan Abu Bakar di Melaka sehingga isterinya dan anak dalam kandungan maut ?

Yang paling misteri dari dulu hingga kini, siapakah yang mensabotaj helikopter yang dinaiki oleh tokoh koporat terkemuka pada tahun 90an, Tan Sri Yahya Ahmad ?

Jawapannya mungkin ada di sana. Klik sini

3 comments:

Anonymous said...

memang hebat cita ni mcm kat filem holywood tp tak mustahil sb diorg kawan ngan CIA,so idea mmg ada cuma cara sj yg berbeza..

Anonymous said...

jika shamsul iskandar boleh kata dlm twitter sabotaj kereta itu angkara agen bn,
maka dlm kes2 melibatkan tpm bolehlah diandaikan itu angkara sabotaj amk kot? bukan ke dah ada bukti depa nak sabotaj majlis bersumpah eskay kat masjid tempoh hari?
hehehe

Anonymous said...

Satu lagi soalan siapa yang sabotaj Dr Liew Boon Hong, Ethos, yang keretanya dihempap dgn konkrit terjatuh dari atas bangunan under construction, walau pun soal keselamatan begitu ketat dekat site tu, ketika kereta dia lalu sebuah construction site?