Monday, May 9, 2011

Jom Lihat Video Wan Azizah Tergagap-Gagap Kelentong Rakyat



Kesian dia, tergagap-gagap, tercungap-cungap cari jalan nak pertahankan suaminya yang rakus. Jalan mudah ada tetapi tidak mahu digunakan.

Tunjukkan jam tangan Kak Wan oiiii....

Tunjukkan jam tangan Kak Wan oiiii....

Tunjukkan jam tangan Kak Wan oiiii....

14 comments:

Anonymous said...

Wan Azizah, kenapa bodoh sangat.
The truth will prevail.

Anonymous said...

muka tu mmg la kabur tp ada iras jugak... susuk tubuh pun ada iras... sapa yg buta ni atau buat2 buta...

Anonymous said...

perut buleh tunjuk, jam tk buleh tunjuk pasai apa kak wan oi..bodoh..

Anonymous said...

isi yg amat bodoh didunia dlm abad ke21
apa nak kesian pd dia ni dari awal nikah dah cara silap,,,jgn simpati pd maknusia seperti ini ;;;jika laki dia baik dianinya lain crite TAPI DINI LAKI BINI ANAK PENGGANAS NEGARA
DR TERBODOH JIJAH
APASAL YOU MENTIONED ''taula perut nuar camana
patut u ckp 'wataula konek nuar ganas kok mana , panjang mana
keras mana,,,,,,baru yu kata bab ni najib kalahhhh ,,,siot dr

Anonymous said...

Pundek lah jijah...
Lu pun sama kaki penipu..
Takut kat laki la tu..
Kalau cakap betul sah kena tengking dgn anwar..
Itu wa pasti...
Bila nak buat lapuran hang tu asyik kena dera dgn anwar?
Masa zaman TDM boleh la lari pi rumah Tun bila ada masaalah..
mengadu kat Tun Mahathir

Anonymous said...

Slps Anu ar masok resort sg. buloh nanti Wan Azizah tentu frust kan. Ni pun dh lama dh tk tido skali nih. Tentu Jijah gian kan??? Aku nk kontek dia lah...mana tau boleh seto'et ker kan...hahaha
Boleh tahan lagi tuuuu..dh lama tk kena tu...tentu rapat, ketat balik Wan Jijah punyer poen tu..hahaha

Anonymous said...

kalau perut tak sama meh nak tengok tote sama tak..? tunjuk le....kalau berani..

Anonymous said...

emo betul kalau cakap pasal video tu. kalau x betul buat apa nak emo.

wan azizah mmg tau perut anwar mcm mana tp kami semua pun tau muka anwar mcm mana. posture anwar mcm mana. jgn pulak nak nafikan pengetahuan kami semua.

Anonymous said...

sapa yang qasa pedasnya kak jijah oi.....

Anonymous said...

bodo sama ngan tok guru nye...bangang bingai sama anak beranak..klu betul wat pa nak melatah jijah jalang ooooiiiii...lg mau kelentong suma olang ka...lu punya laki memang ganas...bg jambu tgk stem ke tak kote nuar aljubori tu...

anti bohmau said...

kenapa kaitkan dgn kes tbh kes ahmad saberi & ntah apa2 lagi tu?

cakap ja la yg sebetuinya jijah oi!!!

dulu2 awak kata laki awak kena suntik HIV!
pastu awak kata laki awak kena racun arsenik!
lepas tu awak kata dia dihentak sampai nak patah pinggang!
pastu kata dia sakit leher...

tup2 kata nwar kuat bersenam masa dm penjara sebab tu tak buncit!
then, kuat pulak berpuasa!
nak control nafsu kerr?

mana satu yg betui jijah oii??

Anonymous said...

UMNO ceramah pasai nak bangun negara

PKR tak habis habis ceramah pasai kote anuar ...

Cam ni ke nak jadi pemerintah, isu 1 kote pun tak leh nak selesai

Mana ada dalam dunia pemimpin sebuah parti pi buat road show ceramah pasai laki dan perut laki

jijah you better mention about your laki punya kontol tu cuma 3 inci kalau bangun ... you know better ... perut nuar yang you kenal waktu dia umur 25 tahun ... you tak kenal dia sekarang ...

Anonymous said...

bila kali terakhir jijah ni tengok perut dan kote laki dia?

Anonymous said...

JIJAH GERUN TGK KOTE ANU.WAR..KEKEKEKKE