Sunday, May 5, 2013

Suami Pegawai Polis Dibelasah Kerana Dituduh Pengundi Hantu

Puak-puak ni dah makin melampau beb....

Di Rawang pagi tadi suami kepada seorang pegawai polis wanita telah dihalang dan dipukul oleh puak-puak pakatan setan kerana mereka menuduh suami pegawai polis itu warga asing yang datang untuk mengundi.

Mangsa di sedang berada di Balai Polis Rawang.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

14 comments:

Anonymous said...

Ini mesti barua-barua Pakatan bangsa Melayu yang seronok dikudakan oleh Cina DAP dan ditipu oleh Mat Nuar dan Mat Azmin yang rakus rembat projek kiri-kanan depan-belakang masa diorang pegang kuasa dalam kerajaan dulu.

Anonymous said...

kalau ada video boleh jadi sensasi tapi kalau setakat text, susah nak lawan http://www.youtube.com/watch?v=fgVREdTBkhk&feature=youtu.be

orang tu bayar pengundi luar kot

Anonymous said...

tolongggg.. ade ke live streaming utk keputusan penuh PRU 13 ni..?

kalo ada tolongg la bagi link utk kami yg perantau ni tgk keputusan pilihanraya....

my support go for BETTER NATION..aminn

Anonymous said...

Macai bahasa hgpa tak leh elok skit. Islam tak ajaq jadi cam tu. Bn ajaq kot. Be end bn

Anonymous said...

Bn bn b end. Bye

Anonymous said...

TUMBANG PAKATAN!

INNALILLAH!!

Anonymous said...

Pakatan Kuda DAP. Hahahaha

Anonymous said...

bodoh melayu pas/pkr dapat rm 10 macam dapat 10 ribu berani pukul org sana sini masuk lokap baru tahu langit tinggi rendah beredam sampai pagi tak bagi makan 2 hari baru ada akai melayu pas/pkr memang bangang jadi unta dap sial punya melayu pas/pkr.

Anonymous said...

Itulah hasil didikan pemimpin tongong mereka. Hidup dengan penuh berprasangka, prejudis dan hasad dengki. Di satu tempat lain, depa kata orang asli tu bangla. apa kes? lain kali pergi turun perkampungan orang asli dan bercampur gaul dengan diorang. ni asyik join aktiviti NGO utk berdemo jer.. cuba buat perkara ilmiah sikit, join NGO buat aktiviti dkt kampung orang asli ni ... tak yah gi jauh2 sampai Royal Belum sana... dekat selangor ni dah cukup banyak...

gunakan akal yang Allah swt beri tu sebaik-baiknya. jangan letak dekat lutut. Muhasabah diri tu, cuci minda dan hati dari politik buruk sangka ni. tanya diri sendiri, apa yang aku tak puas hati? apa yang aku nak dari kerajaan, apa yang aku boleh bantu memajukan rakyat bersama-sama dengan pemimpin? ni asyik menang sorak jer, lama2 kampung tergadai. kalau hati dah gelap, takut tak sempat balik ke pangkal jalan.

Anonymous said...

If Police NFA this type case like B4 Kerajaan akan hancur.. tuduh maka buka NFA sebab Sebelum ini kes akan tutup selepas piliharaya.. kerajaan kena tegas., Polos kena tegas.. maruah Polis dan SPR da masuk mangkok jamban..oleh mr jubur n the geng

Anonymous said...

Anonymous said...

Macai bahasa hgpa tak leh elok skit. Islam tak ajaq jadi cam tu. Bn ajaq kot. Be end bn
May 5, 2013 at 3:17 PM
Anonymous said...

Bn bn b end. Bye
May 5, 2013 at 3:19 PM

DUA2 EKOK DIATAS MESTI JUBOK DAH LIWAT,,,,,,SBB TU DIA SYOK ,,,BYE AHLI BONTOT

Anonymous said...

tumbang pakatan!!!

Anonymous said...

Bkn ini kalilah.bkn lain kalilah.tp innalilah.pakatan hancur terus masuk kubur lps pru13!!!

Anonymous said...

Buat report la kalau memang itu betul. Bini sendiri pun polis. Tak kan satu orang polis pun tak ada di pusat mengundi tu?. Sekadar cakap tak guna. Buat laporan poilis dan bawa mereka yang terlibat ke muka pengadilan. Setakat heboh sana sini dalam blog..buang masa saja. Paling baik...tubuh Suruhanjaya Siasatan Diraja kalau mau lebih telus. Ada berani ka???.