Sunday, October 10, 2010

Menggemparkan: Kisah Sebenar Dari Rahimi


Hantu punya Anwar...

Sebelum Saiful buat laporan polis lagi dia sudah tahu yang Saiful ada hubungan rapat dengan salah seorang staf DS Najib. Lihat perkara no 9 dalam akuan bersumpah Rahimi yang baru diatas. Dipetik dari Selangor Daily.

Dia sudah tahu, tetapi dia tetap juga ambil Saiful bekerja di pejabatnya dan bekerja untuk kemaluannya.

Kesimpulannya dalam hal ini, bukan konpirasi Najib untuk menjatuhkan Anwar, tetapi konpirasi Anwar untuk menjatuhkan Najib.

Dia sudah rancang segalanya, dia tahu jika hal ini meletup rakyat tidak akan percaya dia meliwat dan dia akan pusing cerita kononnya DS Najib yang memfitnahnya kerana bimbang dengan kemaraan dia dan rakan-rakannya selepas PRU 12.

Dengan gambar yang dia ada dan cerita yang sampai kepadanya bahawa Saiful ada hubungan rapat dengan seorang staf DS Najib. Maka lagi kuatlah bukti yang dia ada kononnya DS Najib hendak menjatuhkannya.

Patutlah Wan Azizah bersungguh-sungguh menunjukkan gambar Saiful dalam telefonnya semasa sidang media pada malam Saiful membuat laporan polis di HKL. Rupanya dia telah bersiap sedia dengan bukti tersebut untuk mengaitkan DS Najib.

Sedap dia dapat, kemudian dia fitnah pula orang lain. Sungguh licik dan jahat permainan politiknya.


2 comments:

Anonymous said...

Salam Faisal
Patutlah salah satu dari akuan sumpah tu untuk megenakan DS Najib. Masa tu saya pun heran macam mana dia orang dah ready dengan gambar saiful dipejabat DS Najib. Azizah pulak dengan bangganya menyokong tabiat keji tu.

Sekarang ni kebenaran dah tersiar. Lagi hodoh lah nampak pasangan suami isteri ni.

Anonymous said...

bangkai biawak bolehlah tutup ini bangkai gajah dah meletup kawe dah tak percaya dengan nuar dan jijah ni..rosak rakyat malaysia dibuatnya...syukur Allah dah tunjukan kebenaran