Monday, October 11, 2010

Terima Kasih Rakan-Rakan ku Sekalian

Alhamdullilah...

Dengan berkat sokongan rakan-rakan semua yang sentiasa memberi sokongan padu kepada blog ini setiap hari telah membuatkan blog ini mencapai klik yang ke sejuta hari ini.

Pada jam berapa klik berkenaan cukup sejuta saya tak pasti, yang pastinya pada malam ini.

Untuk pengetahuan anda semua blog ini mula wujud pada febuari 2009.

Saya akan cuba membuat beberapa perubahan dan penambaikan kepada blog ini untuk kepuasan anda semua.

Tetapi perubahan dan penambahbaikan tiada gunanya dilakukan jika anda semua tidak menyukainya.

Oleh yang demikian saya memerlukan pandangan dan pendapat anda apa yang perlu diubah, ditambah dan dikurang atau kekal begini sahaja.

Sekali lagi, terima kasih kepada semua.

25 comments:

GOMO said...

salam perjuangan dan ucapan Tahniah kepada RBF atas kejayaan ini.

memuaskan hati kita sebagai blogger tapi apakah ada yang nak pandang kerja kita???

mungkin ada tapi segelintir sahaja..yang lain masih sibuk jaga Insurans!!!!

teruskan perjuangan!!!

Anonymous said...

tahniah bro....semoga sukses..kasi hentam itu celako celako celako

Anonymous said...

saukkkkkkkkk la bhai

Tok Pawi said...

Tahniah dan syabas! TEruskan perjuangan!

Norzihan said...

saya suka baca dan anggap rbf sebagai wakil suara kami yg kat luar2 ni.....

teruskan apa yg rbf sudah lakukan ini...pada saya artikel2 saudara mantap dan ada auranya.....tahniah...!

Anonymous said...

Tahniah saudara RBF.Biar apa pun halangan,cacian atau tohmahan terhadap saudara pasti kebenaran akan timbul jua.Berjuang dan teruslah berjuang menegak kebenaran...

Anonymous said...

Anda adalah suara sebahagian rakyat Malaysia. Teruskan menulis dan berjuang.

CUCU TOK WAN said...

Tahniah, Sdr.RBF

Mungkin bagi orang lain, ianya tidak penting. Namun inilah sahaja indikasi untuk kita menilai hasil kerja kita.

Kalau rating tidak penting, jadah apa, Idham Lim, ADUN Titi Serong, si CHINA ISLAM tu bukan main lagi berbangga dengan ribuan orang masuk ke blog dia....

Apa pun, teruskan perjuangan... buat yang terbaik dan kawan-kawan pasti akan sentiasa menyokong sekalipun kita tidak saling kenal-mengenal wajah dan suara....

Salam perjuangan!

Anonymous said...

bravoo...bravo...teruskan perjuangan... saya antara ribuan "silent reader" blog saudara....moga sukses selalu...kasik hentam kaw2 sama Pakatan Rosak...

-silvercore

Pak Tam said...

Tahniah RBF kerana telah berjaya mncapai 1 juta. Teruskan perjuangan kita.

blog suara satu dua umno yg sdr linkkan telah digodam baru2 ini, minta sdr gantikan dengan suara 1 umno (http://suara1umno.blogspot.com)
T.kasih.

wmu350 said...

saya suka baca dan anggap rbf sebagai wakil suara kami yg kat luar2 ni.....

teruskan apa yg rbf sudah lakukan

Anonymous said...

kekalkan begini lbih baik..blog yg kemas,kupasan yg mnarik..x perlu iklan ubat kuat

Aspirasi said...

syabas brooo..teruskan berjuang..

salam dr aspirasi bangsa

Anonymous said...

tahniah.............
nak perubahan biarlah lebih elok, kalau tidak biarkan asal pun dah ok..

azienmat

fan said...

TAHNIAH BRO..niat yang baik Allah tahu dan akan ada balasannya nti..jgn hiraukan sama ada rbf dapat sesuatu atau tidak..

tang blog ni apa kata tambah background cantik sikit..

Panglima Perang Cyber said...

TAHNIAH BRO.

KAWE SUKA TENGOK RAKAN2 BERJAYA

YANG PENTING MESEJ KITA DAPAT DISAMPAIKAN KEPADA RAKYAT

JANGAN KITA BERDENGKI SESAMA KITA HINGGA MENFITNAH MACAM MACAM PERKARA.

SYABAS SEKALI LAGI...

MOGA TERUS BERJUANG DENGAN PENA DI ALAM SIBER..

DEMI ALIF BA TA

Anonymous said...

Syabas bro RBF..artikel ko memang best siap ada bukti..hari2 aku lepak sini,hehe..

Anonymous said...

Tahniah Faisal
Teruskan usaha. Kalau takde blog2 mesra BN, tak tahulah apa nak jadi. Mungkin lebih ramai yang kena tipu dengan putar belit fuckatan. Begitu pun mana2 pemimpin BN yang tidak betul, perlu ditegur.

KGCom said...

tahniah bro atas hit terbaru.semoga akan terus konsisten dengan artikel2 menarik.

salam perjuangan

House PK said...

Tahniah RBF! Lu memang terbaik bro! Lepas ni 2 juta pulak!

All the best bro

Ular Menyusur Akar said...

Tahniah Bro,
Article Bro memang berisi. Banyak blog yang menyiarkan artikel-artikel dari blog Bro atau membuat ulasan dari article tersebut. Jika ada isu-isu penting, blog bro di listkan sebagai diantara yang mengutarakan isu yang sama. GAP juga kerap menyiarkan article bro atau membuat link ke article yang Bro siarkan.
Jika di izinkan masa, saya juga ingin belajar dari Bro untuk create blog yang baik.

Saya fikir blog Bro OK kerana tidak banyak graphic atau flicker yang menyebabkan slow loading.

agbr47: PR dah tak boleh kata mereka raja cyber.

Nasionalis1982 said...

pergh...1 juta...kalaulah itu duit..hehe...kayo kayo

apa2 pun tahniah n all the best..

Anonymous said...

tahniah di atas kejayaan ini. teruskan usaha murni anda. saya menyokong anda 100%

Anonymous said...

bro,tq la,kalu lu nk tau 1st gua dgr pasal lu punya blog pasal umi aida,lepas tu bila on intenet terus gua baca lu punya blog n baru lain2 blog...
syabas...
tokawe

Anonymous said...

bro, bila ko nak buat facebook??