Wednesday, April 3, 2013

PRU 13: Blog Ini Perlukan Bantuan Anda


Kepada rakan-rakan pembaca yang saya hormati sekalian...

Seperti yang kita semua sedia maklum bahawa parlimen telah dibubarkan dan dewan-dewan undangan negeri juga akan dibubarkan bagi membolehkan PRU ke 13 mengambil tempat. 

Kita semua telah bersama-sama berjuang di alam cyber ini sejak 4-5 tahun yang lepas dengan satu matlamat. Masa yang ditunggu telah pun tiba. Oleh yang demikian kita perlu gunakan saki baki masa yang ada ini sebaik mungkin dan tingkatkan lagi kerjasama antara kita demi untuk memastikan kemenangan barisan kita.

Dengan itu saya ingin memohon jasa baik rakan-rakan pembaca yang berada di segenap sudut tanah air untuk menghantar berita-berita, gambar-gambar dan video berkenaan pilihan raya yang menarik atau pun yang boleh dijadikan bahan berita untuk sama-sama kita kongsi di blog ini atau di blog rakan-rakan saya.

Setiap bahan yang dihantar mohon disertakan sekali dengan tarikh, masa, tempat dan butirannya secara ringkas. Mohon disertakan bersama nama pengirim dan nombor telefon. Nama dan nombor telefon anda tidak akan disiarkan. Hanya bertujuan untuk saya atau pihak saya menghubungi anda untuk tujuan pengesahan atau maklumat lanjut sesuatu bahan yang dihantar. 

Bahan-bahan berita boleh dihantar ke alamat e mel seperti berikut rbf_501@yahoo.com atau melalui BBM (Pin-25C4C3A6) .


22 comments:

Anonymous said...

Roger bro... yg terbaik dan terhangat di pasaran...

Anonymous said...

cybertrooper BN dari batu pahat melapor diri sir..

Jokiden NS said...

Jokiden juga melaporkan diri dari seremban NSDK.

Anonymous said...

saya tanpanama dari alam maya, pembaca tetap blog tuan pun melapor diri..

Anonymous said...

AKU dari 'DULU, KINI DAN SELAMANYA' TETAP BN TEGAR DAN TIDAK BERUBAH!!!!
SEMBOYAN TELAH BERBUNYI...MENUJU MEDAN BAKTI.....

wak lan

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

GUNUNGMATCINCANG.BLOG.SPOT DARI KEDAH DARUL TODI PAS BRO!!

Anonymous said...

Apapun, Isu Kalimah Allah membuatkan penyokong PAS sakit kepala. Lebih2 anwar dan DAP serta azmin ali bertegas mahukan ianya di berikan kepada orang kapir.

Bersama kita pertahankan Kalimah Allah, selamatkan akidah ummat Islam.

Anonymous said...

Salam... Kawe dari Tumpat, Kelantan bersama-sama anda utk pertahankan nama Allah dari diberikan kepada Kristian..

Takbir!
Tukar!

cincaluk_ulamraja said...

Bro...cincaluk_ulamraja reporting for duty...my laptop, time , effort and broadband is ready...

Anonymous said...

Visit Freemalaysiakini2.com No subscription needed.

Anonymous said...

jugok ambo..Insyallah.

Anonymous said...

Kulim padang serai seberang prai

ezani said...

ambo dari bachok..akan bantu tuan..insyaallah..kerana Allah demi agama, bangsa dan negara tercinta

Anonymous said...

Bro,

Ada baik juga kalau bro n kengkawan blogger lain buat semacam satu sharing blog / cloud space so that org lain semua boleh share. Share to group n link. Thenk bila ada barang baru, bro n geng semua boleh hebahkan. org lain boleh add, but tak boleh delete. cuma admin je boleh buat camtu.

So, org lain yg share boleh cepat2 dpt info. nak tunggu barang baru keluar blog mungkin lama sket.

Anonymous said...

April 3, 2013 at 4:16 PM

Setuju ngan anon di atas.

Anonymous said...

Bandar Tun Razak now on duty...lilahhitaala

Anonymous said...

Roger n out... Senapang telah diasah!!! Opsss boleh asah ke...

Anonymous said...

roger..berita terima

Anonymous said...

Salam tuan rumah, berharap sgt2 perjuangan barisan akan terus teguh..dan BN terus menang di Malaysia. Kami Pilih Keamanan.

Anonymous said...

x-Adil 1998-2003 lapor untuk membantu sekadar yang bole.

Jangan biarkan Pakatan Rakyat memerintah, buruk padahnya.

Anonymous said...

Harap selepas menang besar nanti, BN kena jenguk dan nilai betul2 keperluan rakyat.
1] Martabatkan Islam dengan bersungguh2 dalam semua hal.
Contoh:- Haramkan betul pengelibatan muslim di pusat2 hiburan yang rata2 ada arak/judi.Kerajaan cuba elakkan dalam penganjuran majlis2 yang nyata melalaikan.
2] Teruskan bagi BR1M dan sebagainya tapi janganlah diungkit2 pemberian tersebut di media2 maupun papan iklan. Biarlah rakyat yang bijak menilai keikhlasan berterima kasih atas pemberian2 tersebut.
3] Ingatkan semua para wakil2 rakyat dan keluarga supaya jangan sombong dan merasa kebal bila dapat kuasa.
itu saja buat masa ini....
sama2 kita fikirkan demi martabatkan ISLAM.UMNO itu ISLAM.

ada2jer said...

anon April 4, 2013 at 5:05 PM

bkn nak ungkit, tp melayu mudah lupa. mcm anak2 kita selalu kita ingat suroh solat, baca buku