Monday, April 8, 2013

Wah....Ini Pembongkaran Skandal Besar Nampaknya....


Perghhhh....

Ini pembongkaran besar beb.....

Dekat-dekat nak pilihan raya pulak tu terbongkar....

Lemas Khalid Brahim dibuatnya....

Lagi DAP nak bercakap pasal nak selamatkan Malaysia ke ?

Ptui....ptui....ptui....

Selanjutnya sila baca di sini

6 comments:

Anonymous said...

Sila ambil perhatian, terbaru, dipetik dari media Indonesia, www.merdeka.com

Seribu tentara pemberontak Sulu masuki Sabah : Senin, 8 April 2013 15:31:00

Juru bicara tentara Barisan Nasional Pembebasan Moro (MNLF) asal Filipina, Emmanuel Fontanilla, kemarin mengatakan seribu pasukan bersenjata dari sebelah selatan Filipina telah berhasil menembus blokade perairan untuk masuk ke Negara Bagian Sabah, Malaysia. Mereka datang untuk bergabung dengan pemimpin pemberontak Sulu, Agbimuddin Kiram, melawan pasukan keamanan Malaysia di Lahad Datu.

Surat kabat the Malaysian Insider melaporkan, Senin (8/4), seribu tentara Sulu itu merupakan anggota tentara Barisan Nasional Pembebasan Moro (MNLF) yang berhasil menyelinap dari pengawasan angkatan laut Malaysia dan Filipina.

"Sebagai informasi, mereka memasuki Sabah dalam formasi kelompok-kelompok kecil," kata Fontanilla.

Belum jelas diketahui apakah kontak senjata teranyar pada pekan lalu itu terjadi setelah pasukan baru itu datang ke Sabah atau belum.

Lebih dari 60 pemberontak Sulu tewas setelah bertempur dengan pasukan Malaysia sejak mereka memasuki Sabah pada Februari lalu. Pasukan Malaysia juga mengklaim telah menangkap lebih dari seratus warga Sulu yang diduga punya hubungan dengan tentara pemberontak.

Anonymous said...

Sampai hati Khalid menjahanamkan negeri selangor, negeri tumpah darahnya dibagi percuma pada komunis. Apa jenis manusia si Khalid ni. Harap rakyat selangor boleh memusnah ranapkan career politiknya sebagaimana ia memusnahkan orang Selangor secepat yang mungkin.

Anonymous said...

1000 pemberotak sulu masuk.. bai, berita kabar angin camni dah hampir sebulan masuk internet, yg diubah ialah tarikh dan masa.. hayya

Anonymous said...

Benteng pertahanan di Sabah sgt kukuh skrg ni. Jgn percaya media Indonesia ni Khabar angin je.

Anonymous said...

Beliau hutang banyk... perlu survival....

Anonymous said...

Rakyat selangor terpaksalah tanggung azab ini kerana ia pilihan mereka.....beginilah babi2 sepet bila dapat peluang...yg buka peluang sitolol melayu khalid....bila dah tergadai senua barulah kelamkabut